AQUAFON, zuiver, helder regenwater!

Om regenwater te filteren biedt VM Building Solutions een nieuwe actieve harsfilter aan, samen met de hierop afgestemde fijnstof- en koolstoffilter. De AQUAFON haalt door middel van deze opeenvolgende filters geuren, kleuren en organische stoffen uit het regenwater en is eenvoudig regeneerbaar met zout (= pekel). De tabletten regenereerzout, zoals bij gebruik in waterverzachters, zorgen ervoor dat de actieve hars een extreem lange levensduur heeft. 

AQUAFON vormt een combinatie van een koolstof/fijnstoffilter en een harsfilter waarbij de actieve hars het water gaat ontkleuren door een adsorptieproces. De filter is volledig volumegestuurd en kan via de elektronische sturing en display perfect en eenvoudig worden afgesteld op uw noden. 

Het instap model AQUAFON 14 liter, kan een debiet van 300 liter per uur filteren en is standaard ingesteld voor normale vervuiling en het verbruik van een gezin bestaande uit 4 personen. Maar afhankelijk van elke persoonlijke situatie, kunnen de instellingen eenvoudig zelf aangepast worden op het digitale bedieningspaneel.
Voor een hoger verbruik zijn nog performantere modellen beschikbaar bij VM Building Solutions.